Er is een revolutie gaande op het gebied van data. De toekomst van uw organisatie ligt in het werken met op data gebaseerde inzichten en strategieën. Het verkrijgen van deze inzichten kan niet meer worden overgelaten aan een centrale afdeling. Wat al langere tijd gebeurt in Excel, namelijk het vervaardigen van analyses door managers uit ‘de business’, wordt door self-service BI gereedschappen veel efficiënter, meer gestructureerd en op een grotere schaal gerealiseerd.

Deze ontwikkeling zorgt ervoor dat nieuwe leiders opstaan in het vakgebied van business intelligence en analytics. De nummer één daarin is Microsoft met Power BI.

 

Wij zijn het gezicht van Power BI in Nederland. Quanto is opgericht door dé twee Nederlandse top experts in Power BI: Michiel Rozema en Henk Vlootman. Vanwege onze expertise en rol in de Power BI community in Nederland en daarbuiten hebben beiden van Microsoft de Most Valuable Professional (MVP) award ontvangen.

Ons netwerk van Power BI-experts en data & analytics consultants staat garant voor een hoogwaardige oplossing, die volledig aansluit bij de behoeften van uw organisatie. Wij slaan de brug tussen de techniek, de self-service concepten van Power BI en de vraagstukken in uw organisatie, op welk niveau dan ook.

 

Quanto werkt vanuit de visie dat iedereen in uw organisatie in staat moet zijn om eigen inzichten te vormen, op basis van betrouwbare data. En juist vanuit gezamenlijke inzichten ontstaat de meerwaarde, die u in staat stelt om uw organisatie continu te verbeteren. Uw medewerkers aanleren om zelf data samen te stellen en te analyseren, is minstens zo belangrijk als het leveren van goede analyses en dashboards. Wij noemen dat Collective Analytics.

De Quanto voordelen op een rij:

  • Veel meerwaarde behalen voor uw organisatie met Collective Analytics
  • De top van Power BI samen in één bedrijf
  • Samenwerken staat centraal, waarbij we onze kennis graag delen
  • Een flexibele en snelle aanpak voor uw BI- en analytics-project
  • Totaaloplossingen door een breed palet aan diensten en een uitgebreid netwerk van vakspecialisten