Bij Quanto staat het collectief centraal. Dit betekent ook dat we niet denken dat we alles zelf kunnen, maar dat we samenwerken met partners in wie we onze visie herkennen en die onze expertise aanvullen. We werken onder meer samen met de volgende bedrijven:

 

Sorsebridge

Sorsebridge is een samenwerking tussen een aantal partners, die ontstaan is vanuit de overtuiging dat slimmer werken voor iedere organisatie bereikbaar moet zijn. Alle partners zijn zeer ervaren en behoren tot de top binnen het vakgebied. Sorsebridge streeft naar het realiseren van toegevoegde waarde via een unieke Data Driven Transformation aanpak. Een belangrijk uitgangspunt hierbij is dat de organisatie zelf de snelheid van de groei bepaald aan de hand van haar mogelijkheden.

Vanuit gezamenlijke ervaring is door Sorsebridge en Quanto Agile Analytics ontwikkeld: een flexibele projectaanpak voor business intelligence, waarmee zeer snel inzicht en daarmee waarde voor de organisatie ontstaat. Power BI wordt binnen Agile Analytics niet alleen ingezet als platform voor rapporten en dashboards, maar ook om het ontwerp- en ontwikkelproces te versnellen en optimaal te laten aansluiten bij de belevingswereld van de gebruiker.

Sorsebridge biedt ook opleidingen aan met open inschrijving, waaronder de Power BI-trainingen van Quanto. Kijk voor meer informatie op www.sorsebridge.nl.

 

ValueBlue

ValueBlue geeft grip op de IT-dienstverlening om bedrijfsvoering te verbeteren. Bevlogen werkt ValueBlue aan één doel: zorgen dat klanten inzicht krijgen in de samenhang en de vereenvoudiging van het IT-landschap. Waarom? omdat IT-landschappen vaak complex en ondoorzichtig zijn, terwijl organisaties juist steeds afhankelijker zijn van de functionaliteit en doelmatigheid van hun applicatielandschap en de informatievoorziening die hierdoor wordt gefaciliteerd.

De software van ValueBlue, BlueDolphin, is niet zomaar een tool voor Enterprise architectuur en Business Process Management, die complexe plaatjes oplevert die uiteindelijk in een la belanden. De kracht van BlueDolphin is dat het organisaties in staat stelt om echt samen te werken, om iedereen te laten bijdragen en te laten begrijpen hoe het grote geheel eruitziet. En om zo echte verbeteringen te realiseren. Deze benadering is precies wat ons bij Quanto aanspreekt. Meer weten? Neem contact met ons op of kijk op www.valueblue.nl.