WERKEN BIJ QUANTO

Bij Quanto draait de term Collective Analytics niet alleen om onze visie op hoe BI en analytics in organisaties moeten worden toegepast. Het zegt ook alles over wie wij zijn als bedrijf.

We hebben bij Quanto niet te maken met aandeelhouders die zoveel mogelijk rendement uit hun investering willen halen. En voor ons is winst niet het hoogste doel. Bovenal willen we waarde leveren voor onze klanten, met oog voor onze omgeving. En we willen ons blijven ontwikkelen in ons vakgebied en als mens. Dat betekent dat er in onze agenda’s ruimte is voor het bezoeken van en het bijdragen aan conferenties en voor dingen in het leven die belangrijk zijn. Het betekent ook dat we soms opdrachten aannemen die commercieel misschien niet zo interessant zijn, maar die we wel belangrijk vinden omdat ze de wereld beter maken.

Herken je je in deze dingen? En wil je werken in een omgeving waarin je leert van de besten, maar waar ook jouw kwaliteiten gezien worden en waarin je echt bijdraagt aan het collectief? Dan gaan we graag het gesprek met je aan. Stuur een mail aan collectief@quanto.eu.

Ben je ZZP’er? Dan kijken we samen met jou hoe we kunnen samenwerken. We hebben behoefte aan professionals die onze expertise aanvullen, en die meehelpen om onze bedrijfsfilosofie en onze visie uit te dragen.